AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0 (272) 213 5418
Hamidiye Mah. Milli Birlik Cad. No 209 P.K. 03100 Merkez/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Biz okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerin ihtiyaçlarına, yeteneklerine uygun bir eğitim hizmeti sunmak, bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine imkân tanımak, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz ülkemizin geleceği olan kızlarımızı, çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek kültürel değerlere saygılı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Afyonumuz ve bölgemiz için kaliteli ara elemanı olarak yetiştirmek için varız. Biz öğrencilerimize özgüvenlerini kazandırmak için varız.
Misyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak istiyoruz. Çağımıza layık, son teknolojiyi kullanabilen, geçmişe sadık, geleceğinden korkmayan, aydın ve tuttuğunu koparabilen, sabırlı ve birbirini seven gençler yetiştirmek istiyoruz. Günün teknolojisini kullanarak mesleki ve teknik eğitim ortamları hazırlayan, alanında tercih edilen saygın bir kurum olmak istiyoruz.
5-15 dk
Şehir Merkezi
1 Km
TUBİTAK